Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرزایی با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار درخواست در سامانه حمایت برای دریافت بسته حمایت معیشتی ثبت شده است، گفت: تا پایان دیماه نتیجه بررسی‌ها قابل مشاهده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «حسین میرزایی» امشب (یکشنبه اول دی) در برنامه پیگیری شبکه خبر سیما درباره درباره نحوه دریافت یارانه معیشتی به بیان توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه افرادی که قبلا در لیست یارانه بگیران نبودند و یارانه معیشتی هم نگرفتند دو دسته هستند، گفت: دسته اول کسانی هستند که در سال ۱۳۹۳ برای دریافت یارانه اطلاعات خود را ثبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان یارانه معیشتی ادامه داد: این افراد برای دریافت کمک هزینه معیشتی باید از ۱۰ دیماه به سامانه www.hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت نام کنند.

 

وی درباره تعداد افرادی که در سامانه طرح حمایت معیشتی ثبت نام کرده اند، گفت: بیش از ۶۶۶ هزار و ۷۷۴ نفر که یارانه بگیر نبودند و حمایت معیشتی نگرفتند در این سامانه ثبت نام کردند.

 

میرزایی درباره دسته دوم افرادی که در لیست یارانه بگیران نبودند و یارانه معیشتی هم نگرفتند، گفت: دسته دوم افرادی هستند که اصلا ثبت نام نکرده بودند. این افراد در صورتی که تلفن همراه خود را اعلام کردند با توجه به سرشماره‌ای که به شماره تلفن اعلامی ارسال می‌شود به یکی از دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه کنند.

 

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان یارانه معیشتی با بیان اینکه زوج‌های جوان که درخواست خود را در سامانه طرح حمایت معیشتی (#6369*) ثبت نکرده اند هم طبق زمانبندی معین شده به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و همه این فرایند برای دریافت بسته حمایت معیشتی است و ربطی به یارانه ندارد.

 

میرزایی با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار درخواست در سامانه حمایت برای دریافت بسته حمایت معیشتی ثبت شده که تا پایان دیماه نتیجه بررسی‌ها قابل مشاهده است، گفت: افرادی که شامل دریافت می‌شوند هر دو مرحله را یکجا دریافت می کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد شب یلدا مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد شب یلدا فعالیت های مسجدی نماز جمعه طرح ملی فهما طرح حمایت معیشتی دولت طرح حمایتی طرح حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • تربیع آخر ماه را رصد کنید