Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@13:32:26 GMT

ثبت اعتراضات در سامانه #۶۳۶۹* و احتمال تمدید آن

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۵۳۴۸

ثبت اعتراضات در سامانه #۶۳۶۹* و احتمال تمدید آن

سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی گفت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده فرآیند ثبت اعتراضات خانواده ها نسبت به عدم دریافت بسته حمایتی وجود دارد و احتمال دارد زمان ثبت اعتراضات تمدید شود.

به گزارش مشرق، حسین میرزایی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در طرح یارانه حمایت معیشتی تقسیم کاری فی‌مابین سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزارت رفاه صورت گفت است به طوری که وزارت رفاه مسئولیت شناسایی افراد را برعهده دارد و سازمان برنامه و بودجه نیز موظف به تأمین اعتبار مورد نیاز است و در واقع این کار با همراهی و همکاری این دو مجموعه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: کسانی که بسته حمایتی دریافت نکرده‌اند این خبر را بخوانند نوبخت: ۲۴۲۰ میلیارد تومان کمک معیشتی پرداخت شد

وی تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی براساس شاخص‌های آزمون وسع اولویت بندی را به لحاظ وسع مالی خانواده‌ها انجام می‌دهد و در واقع با شناسایی افراد لیست خانواده‌ها برای دریافت یارانه حمایت معیشتی در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار می‌گیرد.

سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی خاطرنشان کرد: برهمین اساس مرحله نخست واریز یارانه حمایتی معیشتی در سه نوبت در تاریخ‌های ۲۷ و ۲۹ آبان و ۲ آذر انجام شد و مبالغ تعیین شده به حساب سرپرستان خانوار وریز شد.

میرزایی با بیان اینکه ۱۶ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۷۸۹ خانوار یارانه حمایت معیشتی دریافت می‌کنند، گفت: مبالغ تعیین شده در این طرح به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

وی در خصوص اعتراض خانواده‌هایی که تا به امروز یارانه حمایت معیشتی دریافت نکرده اند اشاره کرد و گفت: برهمین اساس این خانواده‌ها از واریز آخرین مرحله (دوم آذرماه) می‌بایستی از طریق سامانه #۶۳۶۹* نسبت به عدم دریافت یارانه حمایت معیشتی خود اقدام می‌کردند که براساس برنامه‌ریزی شده انجام شده این خانواده‌ها تا ۱۲ آذرماه فرصت ثبت اعتراض خود در سامانه ارائه شده را دارند.

سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی اضافه کرد: تا به امروز ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار نسبت به عدم دریافت یارانه حمایت معیشتی خود در سامانه #۶۳۶۹* اعتراض خود را ثبت کرده‌اند که از این تعداد ۱۰ الی ۱۱ درصد سرپرست خانوار نیستند و برخی از اعتراضات نیز تکراری است که برهمین اساس ۴ میلیون اعتراض ثبت شده است.

میرزایی در خصوص اینکه آیا زمان ثبت اعتراضات خانواده‌ها نسبت به عدم دریافت بسته حمایتی تمدید خواهد شد یا خیر، خاطرنشان کرد: در این زمینه در آینده تصمیم می‌گیریم ولی احتمال تمدید ثبت اعتراضات وجود دارد.

وی با تأکید براینکه براساس برنامه ریزی انجام شده به هیچ وجه نیازی نیست خانواده‌ها اعتراضات خود را به صورت حضوری پیگیری کنند، گفت: تمامی فرآیند اعتراضات به صورت غیرحضوری و در واقع پس از ثبت اعتراضات در سامانه #۶۳۶۹*و پس از دریافت کد رهگیری؛ خانواده‌ها در مرحله بعد در سایت ثبت اعتراضات مراحل بعدی خود را پیگیری می‌کنند.

سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی با بیان اینکه براساس آمار ۷۸ میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می‌کنند، گفت: در طرح حمایت معیشتی ۶۰ میلیون این یارانه را دریافت می‌کنند.

میرزایی در پایان ضمن تأکید مجدد براینکه تمامی اعتراضات باید از طریق سرپرست خانوار و تلفن همراه به نام سرپرست خانوار باشد اشاره کرد و گفت: به هیچ وجه امکان پیگیری اعتراضات بدون داشتن تلفن همراه به نام سرپرست خانوار وجود ندارد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین یارانه کد رهگیری وزارت رفاه مشرق سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه وبودجه وزارت تعاون کار و رفاه حسین میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۵۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه

رضا طاهری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت : این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوار‌ها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوار‌های مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت‌ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوار‌ها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می‌کنند و برای همین نمی‌خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهاد‌هایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک‌های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می‌رسد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند