Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-03@14:17:19 GMT

اعتراض ۲ میلیون خانوار در سامانه #۶۳۶۹*

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۱۴۵۵

حسین میرزایی در مصاحبه با رادیو گفت: تاکنون دومیلیون خانوار درخواست خود را در سامانه #۶۳۶۹* ثبت کرده‌اند که هفت تا هشت درصد از درخواست‌ها متعلق به سرپرست خانوارها نبوده است.

حسین میرزایی در مصاحبه با رادیو با بیان این که تمامی خانوارهای ایرانی (24 میلیون خانوار) در کشور بر مبنای آزمون وسع در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان به لحاظ وسع مالی از بالا به پائین رتبه بندی شدند، افزود: این تعداد از پایین به بالا بر اساس بعد خانوار مرتب و 60میلیون نفر برای دریافت یارانه حمایت معیشتی شناسایی شده‌اند که در مرحله نخست طی سه نوبت این یارانه به حساب آنان واریز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت: مطابق آمار بانک‌های اطلاعاتی موجود در کشور هیچ خودرویی به نام 52درصد از خانوارهای ایرانی ثبت نشده است.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی دولت گفت: به‌طور کلی خانوارها از نظر درآمدی، خودرو، شغل، تحصیلات و دیگر اطلاعات برای دریافت یارانه حمایت معیشتی شناسایی شده‌اند.

وی در ادامه افزود: خانوارهایی که در گام نخست مشمول طرح مزبور شدند یارانه‌بگیر بودند و در گام دوم افرادی که خود را برای دریافت سبد حمایت معیشتی ذی‌حق می‌دانند و جزو سه دهک بالای درآمدی نیستند از طریق کد دستوری# 6369* درخواست خود را ثبت کنند. این افراد اگر پس از بررسی حائز شرایط  در لیست مشمولان حمایت معیشتی قرار می‌گیرند.

میرزایی تصریح کرد: تاکنون دومیلیون خانوار درخواست خود را در سامانه مزبور ثبت کرده‌اند که هفت تا هشت‌درصد از درخواست‌ها متعلق به سرپرست خانوارها نبوده است.

وی توضیح داد: برای جلوگیری از ازدحام و ترافیک فقط سرپرست خانوارها به این سامانه مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. نتیجه هم در مدت 24 ساعت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی دولت گفت: هم‌اکنون 76میلیون نفر در کشور یارانه نقدی دریافت می‌کنند.

وی افزود: یارانه عده‌ای به دلیل وسع بالای مالی و قرار گرفتن در لیست پردرآمدها در حد فاصل سال‌های 94، 95 و 98 قطع شده است.

میرزایی بیان داشت: به‌طور کلی افرادی که در سه دهک بالای درآمدی قرار دارند، مشمول طرح حمایت معیشتی دولت نخواهند شد.

وی گفت: برخی‌ها به دلائل مختلف از جمله جاماندن از یارانه به سبب عدم ثبت‌نام و تعدادی نیز به سبب نداشتن نیاز به مبلغ نقدی یارانه در مقاطع مختلف انصراف داده‌اند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی دولت افزود: برای جاماندگان امکان ثبت‌نام فراهم شده که حق آنان ضایع نشود.

وی یادآورشد: هم‌اکنون بیشتر نگرانی‌ها ناظر بر این افراد است.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000GK1 برچسب ها: خانوار ، طرح معیشتی ، یارانه ، میرزایی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: خانوار طرح معیشتی یارانه میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۱۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک

پلیس لندن در جریان اعتراضات برخی فعالان حامی پناهندگان به طرح ضد مهاجرتی رواندای نخست وزیر این کشور که اخراج پناهجویان به این کشور آفریقای شرقی را در دستور کار دارد حدود ۴۵ نفر را بازداشت کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، پلیس لندن 45 نفر را به دلیل تظاهرات علیه اخراج مهاجران به رواندا بازداشت کرد.

بنا بر گزارش‌ها، نیروهای امنیتی می خواستند هفت پناهجو را به یک کشتی مسکونی چند طبقه که در سواحل جنوبی انگلیس لنگر انداخته بود، منتقل کنند، جایی که دولت بریتانیا قصد دارد صدها پناهجو را در آنجا اسکان دهد. به دلیل محاصره فعالان، اتوبوس برای انتقال پناهجویان در نهایت خالی ماند. از این مهاجران در مقر یک سازمان حفاظت از پناهندگی مراقبت می شد.

جیمز کلورلی، وزیر کشور بریتانیا از این اقدام حامیان حقوق پناهندگان انتقاد کرد. وی در پلتفرم ایکس نوشت: اسکان مهاجران در هتل‌ها روزانه میلیون‌ها پوند برای مالیات دهندگان بریتانیایی هزینه دارد. ما اجازه نخواهیم داد که گروه کوچکی از دانشجویان که برای شبکه‌های آنلاین عکس می‌گیرند ما را از انجام کاری که می‌خواهیم برای مردم بریتانیا درست است انجام دهیم باز دارند. در چند روز گذشته فراخوان‌هایی برای اعتراض به قوانین جدید مهاجرت انگلیس در چندین شهر منتشر شده است.

دولت انگلیس از روز چهارشنبه روند بازداشت پناهندگان برای اجرای طرح ضد مهاجرتی نخست وزیر و اخراج آن‌ها به رواندا را آغاز کرده است.

به گفته وزارت کشور بریتانیا، اولین افرادی که برای اخراج به رواندا برنامه ریزی شده بودند، در بریتانیا دستگیر شدند. مقامات انگلیس این گام را نقطه عطف دیگری در طرح اخراج افرادی که در آینده به دنبال حمایت در انگلیس هستند به این کشور آفریقای شرقی بدون در نظر گرفتن منشاء آنها نامید.

به گفته وزارت کشور انگلیس چندین عملیات در سراسر کشور انجام شده است. عکس‌ها و فیلم‌های ضبط شده از افرادی که با دستبند برده شده و داخل وسایل نقلیه می‌شوند منتشر شده است. "جیمز کلورلی"، وزیر کشور انگلیس گفت که آنها در حال تلاش برای دستگیری کسانی هستند که حق حضور در اینجا را ندارند تا بتوانیم پروازها را انجام دهیم. این وزارتخانه افراد دستگیر شده را "مهاجران غیرقانونی" توصیف کرد.

به این ترتیب علیرغم تصمیمات قانونی علیه این طرح و هشدارهای سازمان های حقوق بشری، دولت بریتانیا تصمیم گرفت در آینده افرادی را که به اصطلاح به طور نامنظم وارد این کشور شده بودند، بدون توجه به منشأ و بدون بررسی درخواست های پناهندگی، به رواندا اخراج کند. این کشور آفریقایی به طور خاص به عنوان یک کشور ثالث امن طبقه بندی شد، اگرچه استدلال های زیادی علیه آن وجود دارد.

محافظه‌کاران امیدوارند که این اخراج‌ها اثر بازدارنده‌ای بر کسانی که به دنبال حمایت هستند و می‌خواهند برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند، داشته باشد. در آینده، درخواست پناهندگی این افراد توسط دولت رواندا بررسی خواهد شد. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در رواندا را خواهند داشت و نمی توانند به بریتانیا بازگردند.

بر اساس آمار های رسمی، بیش از 57000 نفر از ژانویه 2022 تا ژوئن 2023 با قایق های کوچک از کانال انگلیسی مانش وارد این کشور شده اند. در چهار ماهه نخست امسال بیش از 7200 نفر از این طریق وارد این کشور شدند.

این طرح البته در انگلیس و در سطح بین االملی بسیار بحث برانگیز است، اما لندن همچنان از آن منصرف نشده است: دولت محافظه کار انگلیس می خواهد تقریباً 5700 مهاجر را امسال به رواندا بفرستد. در مجموع ده‌ها هزار نفر از مهاجران در این کشور در سایه این طرح در معرض خطر اخراج هستند.

هفته گذشته، پس از مدت‌ها اختلاف، پارلمان بریتانیا طرح اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد.

به گفته وزارت کشور انگلیس مهاجرانی که بین ژانویه 2022 و ژوئن سال گذشته وارد بریتانیا شده اند، باید انتظار داشته باشند که درخواست پناهندگی آنها غیرقابل قبول تلقی شود و به رواندا اخراج شود. طبق آمار رسمی، در این مدت بیش از 57 هزار نفر با قایق های کوچک از کانال مانش به بریتانیا رفتند.

بر اساس مدل جدید، اکنون درخواست‌های پناهندگی توسط دولت رواندا در کیگالی بررسی می‌شود. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در این کشور آفریقای شرقی را خواهند داشت و نمی‌توانند به انگلیس بازگردند.

تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناکانگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند